Hoe werkt bakkerijkopen.nl

Hoe werkt Bakkerijkopen.nl

Algemeen
Bakkerijkopen.nl is een website die verkopende en zoekende partijen in de bakkerijbranche aan elkaar koppelt op een discrete en anonieme manier. TenBa BV, Bakkerij Advies | Taxatie | Realisatie treed op als beheerder van de website en de informatie die daarop vermeld is. Het plaatsen van een (betaalde) advertentie verplicht u niet tot aanvullende diensten. U bent volkomen vrij om u te laten begeleiden of adviseren (door derden) als u dat wenst.

Voor vragen, opmerkingen, klachten en suggesties kunt u TenBa mailen op of bellen met 0317-471211.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van bakkerijkopen.nl en bakkerijverkopen.nl moet u zich inschrijven. Aan inschrijven zijn géén kosten verbonden. Het door u opgegeven emailadres wordt gebruikt om in te loggen. Bij het invullen van uw gegevens kunt u uw eigen wachtwoord kiezen. Met uw emailadres en dit wachtwoord kunt later inloggen.

Door het inschrijven heeft u zichzelf alléén kenbaar gemaakt aan de beheerder (TenBa BV) van de internetsite, door deze acties krijgt u nog géén extra mogelijkheden op de internetsite. TenBa zal uw inschrijving controleren en een bevestiging sturen.

Hoe kan ik inschrijven?
Klik op de button 'inloggen' en vul alle gevraagde gegevens in. De 'rode' velden zijn verplicht. Heeft u specifieke vragen over het inschrijven bel dan met TenBa BV, 0317-471211.

In- en uitloggen

Na het inschrijven kunt u zelf inloggen met uw eigen emailadres en uw wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Binnen een paar minuten ontvangt u een email met een link om uw automatisch te wijzigen of opnieuw aan te maken.

Hoe kan ik inloggen?
Klik op de oranje button 'inloggen' en vul uw e-mailadres en wachtwoord in.

Hoe kan ik uitloggen?
Klik op de button 'uitloggen' en bevestig dit door de blauwe knop te klikken op het volgende scherm.

Advertentie plaatsen

Om gebruik te kunnen maken van alle functies dient u een advertentie te plaatsen. Aan het plaatsen van een advertentie zijn kosten verbonden. Houd er rekening mee dan de door u ingevulde informatie op de internetpagina wordt geplaatst. Uiteraard blijft u met uw NAW gegevens geheel anoniem. Na het invullen van alle vragen wordt uw advertentie aan bakkerijkopen.nl verzonden.

U ontvangt voor het plaatsen van een advertentie een factuur van TenBa BV. Nadat u de betaling heeft voldaan, zal TenBa op werkdagen binnen 24 uur uw advertentie plaatsen. Mocht u na het invullen van uw gegevens toch nog aanvullingen, twijfels of opmerkingen hebben, stuur dan een email naar info@tenba-bv.nl. Eén van de medewerkers van TenBa zal vervolgens contact met u opnemen.

Hoe kan ik een advertentie plaatsen?
Klik op de button 'inloggen' . Vervolgens kunt u kiezen voor 'Verkoopopdracht plaatsen' of 'Zoekopdracht plaatsen'. Doorloop de verdere procedure. Klik op de button 'Plaats advertentie'. Vul alle vragen zo compleet mogelijk in. Na het invullen van deze vragen heeft u de mogelijkheid om in een vrij veld aanvullende zaken te vermelden. 

Wijzigen van uw gegevens en advertentie
Na het plaatsen van uw advertentie en akkoord door TenBa kunt u uw advertentie niet zelf meer wijzigen of aanvullen.

Hoe kan ik mijn gegevens en advertentie wijzigen?
Klik op de button 'inloggen' en vul uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik daarna op de button 'Gegevens bijwerken' om uw eigen gegevens aan te passen.

Uw verkoop- of zoekopdracht kunt u niet zelf wijzigen. Hiervoor verzoeken wij u uw wijzigingen door te geven via onze contactpagina. Wij zullen de wijzigingen dan voor u verwerken.

Opzeggen en beheer

U kunt te allen tijde uw advertentie opzeggen. Stuur een opzeggingsmail naar info@bakkerijkopen.nl. U advertentie wordt dan op werkdagen binnen 48 uur stopgezet. Eventuele gefactureerde en betaalde periodiek worden niet teruggestort.

Weigeren inschrijving of advertentie
TenBa BV behoud het volledige recht om zonder nadere reden, inschrijvingen en advertenties te weigeren, verwijderen of aan te passen.

© 2008 - 2021 TenBa BV | Sitemap | Algemene voorwaarden DNR | Privacy | Disclaimer